35 JAAR Betrouwbaar. Innovatief. Betrokken.

Sabre Awards Londen

Project

De grootste award uitreiking voor de PR-sector vond ook dit jaar plaats in The Roundhouse in Londen. Het gala werd audiovisueel ondersteund door AVEX Evenementen en Verhuur.

Worlds biggest PR Awards

Meer dan 650 PR professionals uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika verzamelden zich bij het legendarische poppodium The Roundhouse in London. De winnaars werden gekozen uit een recordaantal inzendingen van 2.400.

Bij de Sabre Awards is gebruik gemaakt van dubbele projectie schermen van 6 meter breed. De projectie vond plaats met twee Barco projectoren. Door middel van een presentatie switch was het mogelijk foto’s, live camera beelden en presentaties te projecteren.

Filmbeelden

In de zaal waren twee camera’s aanwezig die de gehele Award show opnames maakten. Één camera stond op een vaste positie en filmde alles wat er op het podium gebeurde. Ook was er een draadloze camera die de zaal rond ging. De beelden werden direct geprojecteerd op de schermen. Daardoor konden alle aanwezigen de uitreiking van dichtbij volgen.

The Roundhouse beschikt zelf al over een uitgebreid lichtplan. AVEX heeft een aantal uitbreidingen geleverd. Er zijn op het podium showlights geplaatst. Ook zijn er twee volgspots opgehangen. Naast het podium stonden vier shooters, die zorgden voor een special effect als de winnaar bekend werd gemaakt.