35 JAAR Betrouwbaar. Innovatief. Betrokken.

Ricoh Open

Project

Van 6 tot en met 12 juni vindt de Ricoh Open plaats op het Autotron in Rosmalen. AVEX faciliteert als sponsor en partner van de Ricoh Open de audiovisuele invulling van het internationale tennistoernooi.

Open Workspace

In het voormalige Autotron direct naast de tenniscourts is een unieke werkomgeving ingericht. In de werkomgeving wordt een impressie gegeven hoe ‘anders werken en beter leven’ kunnen worden verankerd in een organisatie. De werkplekken zijn voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van werken en leven. AVEX heeft ook een meeting room ingericht met de innovatieve Quarta vergadertafel.

De Open Workspace is door AVEX voorzien van een projectiescherm van 16 meter breed met drie Barco HD 14 projectoren. Hierop zijn de tenniswedstrijden en social media berichten live te volgen.

In de gehele Open Workspace is de verlichting, audio en rigging verzorgd. Gedurende de hele week worden er door verschillende trendwatchers, ondernemers en specialisten seminars gegeven. AVEX heeft de sessiezalen voorzien van beeld, geluid en licht. Voor de kleinere sessies is een speciale ‘silent disco’ oplossing gerealiseerd.

Quarta

Effectiever vergaderen met behulp van moderne technologie, dat is de gedachte achter Quarta. Quarta is een vergadertafel met ingebouwde audiovisuele faciliteiten. In het hart van de tafel zitten de beeldschermen verzonken onder een clear vision geharde glasplaat. Daarnaast zitten er in het middenconsole camera’s verwerkt, die met een druk op de knop omhoog komen bij videoconferencing. Quarta, nice to meet.